Organisatie

 

Hoge betrokkenheid

Corpos is een slanke organisatie met een zeer professionele instelling. De professionals van Corpos zijn betrokken en leven zich in, in de werkelijke vraag van de klant. Zij weten uw wensen en doelstellingen om te zetten naar resultaat. Werkend vanuit creatieve invalshoeken, mens- en procesgericht. Wij staan voor een open menselijke benadering waarbij eerlijkheid en oprechtheid de vertrekpunten zijn in onze relatie met u.

 

Theo Bosters MCC
Corpos is op 1 juni 1999 door Theo Bosters opgericht. Na ruim 20 jaar ervaring aan opdrachtgeverszijde was de tijd rijp om een eigen bureau te starten. In die periode van 20 jaar is hij altijd actief geweest op het gebied van marketing en communicatie voor nationale en internationale ondernemingen. Hij deed zijn kennis en ervaring op bij organisaties als Holec, LindetevesJacoberg (Ogem) en Simac Techniek N.V. Vooral bij deze laatste heeft hij gedurende 14 jaar als Corporate Communications Director het klappen van de zweep geleerd als het gaat om communicatie van beursgenoteerde ondernemingen. Zijn grote affiniteit met techniek enerzijds en onderwijs anderzijds loopt als een rode draad door z'n leven.   

Op 16 juni 1999 was Bosters een van de eerste 7 kandidaten die de titel Master of Corporate Communication (MCC) van het Corporate Communication Centre van de Erasmus Universiteit aan zijn naam mocht toevoegen. Zijn thesis "Employee Communication in Virtual or Network Organizations" werd genomineerd voor de Shell Excellence Award for Corporate Communication.  

Verder is Bosters docent en examinator voor de communicatie B en C opleidingen bij het SRM in Amsterdam.  

Bosters richt zijn aandacht voornamelijk op complexe positioneringsvraagstukken, onderzoek (o.a. reputatiescan) en corporate communicatie. Daarnaast is hij actief in het verzorgen van training en coaching.

 

Anne-Marie Bosters
Ondersteunt de administratieve organisatie met o.m. het verwerken van onderzoeksgegevens van respondenten en de operationalisatie van direct marketing activiteiten. Reputatie en marktonderzoek vinden veelal digitaal plaats, eventueel ondersteunt door telemarketing. Anne-Marie heeft ruime ervaring in telemarketing opgebouwd bij vereniging De Zonnebloem en zelfstandig (deel) bevolkingsonderzoek uitgevoerd voor de gemeente Breda.

 

Free Lance medewerkers en stagiares
Corpos werkt continu samen met vaste free-lance specialisten voor strategie (Alfred Kool), creatie (Christ van den Broek), copy (Jolanda Esselink). Omdat Corpos een lerende organisatie wil blijven wordt er in ruime mate gebruik gemaakt van jong talent die stageplaatsen krijgen aangeboden.