Over Corpos

 

Het bureau

Corpos is een onafhankelijk en zelfstandig bureau, gespecialiseerd in strategisch positioneren, reputatie-, merk- en communicatie-management en onderzoek.

We werken op basis van duidelijk omkaderde afspraken en vertalen iedere opdracht naar een vooraf gedefinieerd project. Op voorhand ontvangt u van ons een duidelijk plan en heeft u inzicht in de kosten. Een goede en betrouwbare relatie met de klant, gekoppeld aan een uitmuntende kwaliteit en effectiviteit staan bij ons voorop. U investeert in ons en wij investeren in u en uw organisatie. Die investeringen moeten zich, zowel voor u als voor ons, terugverdienen. Pas dan ontstaat er een echte win-win situatie.

 

Ervaring

Corpos kan bogen op ruime ervaring in de marketing en communicatiebranche. Toen Corpos in juni 1999 startte was de oprichter al ruim 20 jaar actief binnen de vakgebieden marketing en communicatie binnen nationale en multinationale organisaties. In de positie van opdrachtgever werden, in samenwerking met verschillende bureaus, projecten gerealiseerd waarbinnen alle facetten van het marketing- en communicatievak de revue passeerden. Dit levert een stevig fundament voor betrouwbare adviezen aan onze klanten. 

 

Netwerken

Samen kom je verder en kennis moet je delen, dat is het adagium van Corpos. Binnen netwerkstructuren van gespecialiseerde ondernemingen heeft Corpos samenwerkingsverbanden die ons in staat stellen om voor u de meest effectieve oplossing te realiseren. Dat heeft als voordeel dat u geen onnodige overhead betaalt als u die niet nodig heeft, maar gebruik van kennis en expertise kunt maken als dat binnen de projectrealisatie wordt gevraagd.  Een van die krachtige netwerken is Future Forum, een groep van Bredase professionals die op het gebied van communicatie, vormgeving, copy en digitalisering alles in huis heeft om de klant op maat te bedienen.