Portfolio

 

Corpos werkt voor een grote verscheidenheid aan klanten en verschillende marktsegmenten. Voor iedere klant verzorgen we een specifieke oplossing. Soms is dat slechts een deel van de totale communicatie, maar een aantal klanten heeft gekozen om het totaalpakket aan communicatie en/of marketing bij ons onder te brengen. U zou kunnen zeggen dat we in die gevallen, een externe marketing geweten van de organisatie zijn. Daarmee laden we onszelf op met een grote verantwoordelijkheid die gelijk de uitdaging vormt om het maximale uit onszelf te halen. En ook hier geldt dat het succes en de effectiviteit van de samenwerking wordt bepaald door de openheid en toegankelijkheid van de wederzijdse informatie.

 

Advisie Automatisering

Voor Advisie Automatisering, en dan met name voor ACC is Corpos als extern bureau verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten. Zij vervult extern de rol van de interne communicatie afdeling.

AOC Oost

AOC Oost is een Agrarisch opleidingscentrum waarvoor Corpos in het voorjaar van 2007 een nieuwe wervingscampagne heeft ontwikkeld voor het werven van studenten voor de opleiding Design & Styling.

Breko Nieuwbouw

Breko Nieuwbouw bevindt zich in de markt voor scheepbouw tot 20.000 ton en ontwikkelt en bouwt binnenvaartschepen en kustvaarders voor het transport van containers, chemicaliŽn, gas en olie.

Breko Reparatie

Breko Reparatie verzorgt het onderhoud en de reparatie van binnenvaartschepen en kustvaarders op een werf met twee steven-dokken, gelegen aan de Merwede in Papendrecht. Corpos verzorgt voor beide bedrijven de marketing communicatie.

MBO Raad

DeMBO Raad, voorheen BVE Raad is de branche-organisatie voor het middelbaar beroepsonderwijs en de volwassenen-educatie. Voor de Bve Raad heeft Corpos in de jaren 2003, 2004, 2005 en 2006 BVE Magazine geproduceerd.

CIBAP vakcollege

Het CIBAP vakcollege is een kleinschalig vakcollege voor mbo onderwijs in de studierichtingen creatief, technisch en commercieel. Voor het CIBAP vakcollege heeft Corpos in het voorjaar van 2007 een reputatiescan uitgevoerd.

 

Cinop

CINOP ontwikkelt praktijkkennis voor het beroeps-onderwijs en volwasseneneducatie. CINOP adviseert bedrijven, overheden en onderwijsorganisaties op beleidsniveau in de combinatie van werken en leren.

Clearwater Group

De Clearwater Group is een dynamische rederij met 6 hoogwaardige chemicaliŽntankers die voor grote chemieconcerns een verscheidenheid aan vloeibare chemicaliŽn vervoeren door Noord-West Europa.

Endries International Europe

Endries International is een b-to-b leverancier van voorraadprogramma's voor Vendor Managed Inventory, die wereldwijd services levert aan fabrikanten (OEM's) en onderhoudsbedrijven (MRO's).

HighQ financieel interim

HighQ financieel interim plaats financial professionals van uitsluitend HBO en academisch niveau bij gerenommeerde organisaties.
Voor HighQ heeft Corpos een reputatiescan uitgevoerd die bijdraagt aan het verder optimaliseren van de communicatie. 

ILC, International Liquid Charterers

International Liquid Charterers verzorgt de agenturen van diverse schepen in de havens van Rotterdam en omstreken. Het gaat hierbij voornamelijk om chemicaliŽn- en olietankers.

 InnoQuip

InnoQuip B.V. is distributeur van innovatieve Computer Based Diagnostics (CBD) systemen op het gebied van Spirometrie, ECG, Bloeddruk enz. voor met name huisartsen en ziekenhuizen.

KLG Europe

KLG Europe biedt een totaalpakket aan logistieke activiteiten. De know how van ruim 250 medewerkers en vooruitlopende technologie bieden een oplossing voor elk logistiek probleem.

PSI Pijpleidingen

PSI Pijpleidingen leveren geavanceerde, custom made pijpleidingsystemen binnen de scheepvaart en industrie. 30 gekwalificeerde vakmensen werken aan het realiseren van een verscheidenheid aan projecten.

ROC Eindhoven

ROC Eindhoven is een groot ROC met 23 scholen, 250 opleidingsrichtingen en ruim 22.000 deelnemers. Corpos heeft voor ROC Eindhoven in 2007 een reputatiescan uitgevoerd, gekoppeld aan een strategisch communicatieplan.

ROC West Brabant

ROC West-Brabant omvat 8 Colleges in het (V)MBO-onderwijs en Educatie en telt 26.000 studenten en ruim 2.000 personeelsleden. De Colleges zijn zelfstandige units en hebben hun eigen specialismen.

UCB Pharma

UCB Pharma is wereldwijd een leidende biofarmaceutische organisatie gericht op onderzoek, ontwikkeling en commercialisering van farmaceutische en biotechnologische producten.

Van Nelle Ontwerpfabriek

De Van Nelle Ontwerpfabriek huisvest inmiddels meer dan 50 bedrijven. Oud en nieuw gaan hier heel goed samen. Verschillende bedrijven en bureaus voelen zich helemaal thuis in dit unieke Rijksmonument.

VolkerWessels - Van de Ven Bouwbedrijven

Voor deze gerenommeerde aannemer heeft Corpos in 2005 en 2006 een strategische positionering ontwikkeld voor het succesvol  in de markt zetten van 80 luxe appartementen in het hart van Tilburg.