Zorgeloos met vakantie...,

 

...ge´nspireerd weer terug!


 


Het eerste halfjaar van 2009 kenmerkt zich door een enorme dynamiek. Het woord crisis stond  en staat zowat wekelijks op de voorpagina's van onze kranten. Menig ondernemer maakt zich zorgen over de toekomst. Maar hoe onzeker die toekomst soms ook lijkt, het is de kunst de uitdaging aan te gaan en kansen te verzilveren.

 

Nu staan de vakanties voor de deur, een tijd om even te ontzorgen en bij te tanken. Nieuwe inspiratie op te doen en u opmaken voor goede afsluiting van dit dynamische jaar. Want hoe je het ook bekijkt, in iedere bedreiging zitten kansen. Je moet ze allen zien en benutten. Kijk een anders naar uw klanten, bewandel de onbetreden paden, overstijg de verwachtingen en veranker uw positie.

Zo biedt Corpos haar klanten al sinds jaar en dag verrassende oplossingen voor ogenschijnlijk complexe vragen. Hoe...? Door te kijken naar de vraag achter de vraag. Maar ook doordat we ons intens inleven in uw organisatie, uw doelen en uw doelstellingen, daar draait het om. Het optimaliseren van uw ondernemings-resultaat zien wij als de ultieme uitdaging. Immers dat is de reden dat u externe adviseurs inschakelt, zij moeten een aantoonbare bijdrage leveren aan een positieve ontwikkeling van uw organisatie.

Daag ons eens uit en laat u verrassen. Leer de kunst van het loslaten en ontdek de onbenutte kansen waarop uw klanten wachten. Dat begint met leegmaken en ontzorgen. Vandaar dat we zeggen:
'Zorgeloos met vakantie.., ge´nspireerd weer terug..!